Dom zdravlja Alibunar – Mi brinemo o Vašem zdravlju

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije
Institut za javno zdravlje
Logo-rfzo-republicki-fond-za-zdravstveno-osiguranje
uniceflogo10
YBdNv3N
преузимање
images

Претходна
Следећи
“Dom zdravlja Alibunar je sastavni deo zdravstvenog sistema Republike Srbije. Pruža zdravstvene usluge na primarnom zdravstvenom nivou”

Tim za imunizaciju
Imunizacija
Covid vakcinacija
Vakcinacija
Uzimanje briseva
Slika 5
Slika 1
Slika 3
Slika 4
Slika 7
Saradnje lokalne samouprave i Doma zdravlja Alibunar

Претходна
Следећи

konstantno unapređenje kvaliteta

Dom zdravlja Alibunar je od svog osnivanja 1964 godine, pa do danas doživeo stalne uspone u kadrovskom smislu, u građevinskom delu i opremanju. Od nekadašnjih 77 radnika i nekoliko zdravstvenih stanica i ambulanti u nekim naseljenim mestima i oskudne opreme, danas Dom zdravlja ima u svakom naseljenom mestu zdravstvenu stanicu sa odgovarajućim kadrovima i opremom u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, opštu medicinu, kao i stomatološku službu i službu za snabevanje lekovima, a u samom centru Doma zdravlja u Alibunaru pored gore iznetog, službu hitne medicinske pomoći, razvijene specijalističke službe za internu medicinu, dispanzer za žene, pedijatriju, neuropsihijatriju, pneumoftiziologiju, medicinu rada, dobro opremljenu laboratorijsku službu, relativno nov rtg kabinet sa ultrazvučnom dijagnostikom. Danas Dom zdravlja zapošljava 107 radnika.

Više informacija

Akreditovana zdravstvena ustanova

Dom zdravlja Alibunar je uspešno završio proces akreditacije i stekao odgovarajući sertifikat izdat od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova.

Više informacija

Naše usluge

Stomatologija

Službe stomatologije su tu da bi brinule o zdravlju Vaših zuba. Naši lekari stomatolozi obilaze naseljena mesta i van centralne zgrade u Alibunaru.

Sanitetski transport i hitna medicinska pomoć

Našim pacijentima trudimo se da obezbedimo što bolji transport do bolnica i kliničkih centara. Takođe posedujemo i vozilo za prevoz pacijenata na hemodijalizu. Služba hitne medicinske pomoći radi svakim danom od 20:00 časova do 06:00 časova.

Elektronski recept

Dom zdravlja je uspešno završio proces integracije u E-zdravstvo. Samim tim stekli su se uslovi za izdravanje elektronskih recepata.

Opšta medicina

Službu opšte medicine Dom zdravlja Alibunar pokriva u svih 10 naseljenih mesta. Naime, u svakom naseljenom mestu postoji zdravstvena stanica koji ima službu opšte medicine.

Kliničko-biohemijska laboratorija

Korisnicima naših usluga nudimo i usluge kliničko-biohemijske laboratorije. Naša kliničko-biohemijska laboratorija je opremljena savremenim aparatima za laboratorijsku dijagnostiku.

Specijalističke službe

Dom zdravlja Alibunar raspolaže sledećim specijalističkim službama: ginekologijom i akušerstvom, radiologijom, pedijatrijom, dispanzerom za plućne bolesti, neuropsihijatrijom, medicinom rada.

Naša ocena
4.5/5


Misija i vizija

Pružanje kvalitetne usluge na primarnom nivou. Povećanje kvaliteta zdravstvenog stanja svih naših sugrađana sa posebnim akcentom na ranjive grupe korisnika. 

Naše specijalnosti

  1. Primarna zdravstvena zaštita

  2. Specijalističko – konsultativne službe

  3. Stomatološka zdravstvena zaštita

  4. Kliničko-biohemijska laboratorija

Izabrani lekar

U skladu o pružanju zdravstvene zaštite svaki osiguranik ima pravo da se opredeli za svog Izabranog lekara, pa Vas iz tog razloga molimo da se opredelite za Vašeg lekara, ako to do sada još niste uradili. 

Pronađite nas na Google mapi


Pratite našu stranicu na Facebook društvenoj mreži