Završen je prilaz Zdravstvenoj stanici Banatski Karlovac

Završen je prilaz Zdravstenoj stanici Banatski Karlovac. Nova staza će omogućiti neometan prilaz sanitetskim vozilima kao i pacijentima i po najtežim vremenskim uslovima. 

Nova staza Banatski Karlovac
Please follow and like us:

Dom zdravlja Alibunar obnovio je svoj vozni park novim i modernim sanitetskim vozilom

Predsednik Pokrajinske vlade juče 05.06.2018. godine uručio je ključeve sanitetskih vozila sa pratećom medicinskom opremom direktorima 21 zdravstvene ustanove iz AP Vojvodine. Sanitetska vozila donirana su opštinama a korisnici su domovi zdravlja, i namenjena su manje razvijenim opštinama u cilju pristupačne, kvalitetne i ujednačene zdravstvene zaštite svih građana AP Vojvodine. Tako je ovom prilikom Dom zdravlja Alibunar od juče osvežio svoj vozni park sa jednim modernim i kompletno opremljenim sanitetskim vozilom.

Please follow and like us:

Obeležen Svetski dan zdravstva

U subotu, 21.04.2018. godine održana je proslava Svetskog dana zdravstva. Svečana proslava je održana u restoranu Grand u Alibunaru. Proslavi su pored radnika Doma zdravlja Alibunar prisustvovali i Predsednik Opštine Alibunar Predrag Belić, Predsednik Upravnog odbora Doma zdravlja Alibunar Slobodan Vujović. Nagrade za stalnost za 10, 20 i 30 godina rada uručila je Predsednica sindikata Olivera Margan.

Svetski dan zdravstva

 

 

Please follow and like us:

Lekovi propisani na elektronskom receptu za obnovljivo izdavanje

Obaveštenje

Datum kreiranja 01.02.2018. godine
 
Vaznost: Obavještenje

Poštovani,

Lekove propisane na lekarskom receptu za obnovljivo izdavanje osigurano lice može da realizuje sedam dana pre početka perioda za koji je propisan lek odnosno najkasnije sedam dana od početka perioda za koji je lek propisan.

E recept
Please follow and like us:

Obezbedjen novi biohemijski analizator za laboratorijske analize

Zahvaljujući naporima načelnika Kliničko – biohemijske laboratorije Doma zdravlja Alibunar dr Danijele Marine nabavljen je novi biohemijski analizator za potrebe vršenje analiza u Kliničko – biohemijskoj laboratoriji. Uz analizator nabavljen je i novi računar sa pratećim softverom i laserski štampačem koji omogućava direktno štampanje rezultata i u velikoj meri ubrzava rad službe. Sva ova oprema bi trebala da poboljša dijapazon usluga koja naša laboratorija pruža i boljem kvalitetu zdravstvenih usluga. 

Laboratorijski analizator
Biohemijski analizator
Biohemijski analizator
Please follow and like us:

Dodela paketića za mališane

Svake godine Dom zdravlja Alibunar tradicionalno organizuje dodelu paketića za mališane. I ove godine je u prostorijama Dečijeg dispanzera održana dodela paketića. Prenosimo Vam mali deo atmosfere. Uz prisustvo Deda mraza deca su uživala radujući se, igrajući i pevajući. Manifestaciji dodele paketića takođe su prisustvovali i roditelji dece. 

Pogledajte video klip na Youtube kanalu:

Nekoliko slika sa današnje manifestacije

Ratković dr Milenko
Kolektiv
Kolektiv
Please follow and like us:

Završeni radovi na sanaciji prijemnog odeljenja Službe hitne medicinske pomoći

Završeni su radovi na sanaciji prijemnog odeljenja Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Alibunar. Zahvaljujemo još jednom radnicima D.J.K.P. „Univerzal“  iz Alibunara na odlično odrađenom poslu kao i firmi „LTV Profil“ iz Banatskog Karlovca na doniranom materijalu za ovu sanaciju.

 

Please follow and like us:

Renoviranje prijemnog odeljenja SHP Alibunar

Počeli su radovi na renoviranju prijemnog odeljenja Službe hitne medicinske pomoći Alibunar. Još jednom se zahvaljujemo firmi „LTV Profil“ iz Banatskog Karlovca na doniranom materijalu za sanaciju i „DJKP Univerzal“ iz Alibunara na izvođenju radova njihovim osobljem. Bez njihove pomoći ovi radovi ne bi bili mogući. Još jednom srdačno Vam HVALA!

Please follow and like us:

Vakcinacija protiv zaraznih bolesti – specijalista pedijatrije dr Milenko Ratković

Pedijatrija Alibunar kolektiv
Pedijatrija Alibunar kolektiv

Uzimajući u obzir da je u toku vakcinacija protiv Malih boginja koristimo priliku da Vam uz pomoć našeg lekara specijaliste pedijatrije dr Milenka Ratkovića iznesemo nekoliko veoma korisnih informacija koje se odnose na prevenciju nastanka nekih veoma zaraznih i opasnih bolesti. 

 

Please follow and like us:

U toku su radovi na rekontrukciji unutrašnjosti prostorija Službe hitne medicinske pomoći

Počeli su radovi na rekonstrukciji prostorija Službe hitne medicinske pomoći. Sredstvima obezbeđenim iz donacije i uz pomoć firme „Vlada color“ iz Alibunara otpočeli su radovi na uređenju unutrašnjosti prostorija koji treba da doprinesu prijatnijem radnom ambijentu za zaposlene kao i prijatnije uslove za prijem pacijenata. Ujedno sa tim tehnička služba Doma zdravlja sređuje u uređuje dvorište i okolni ambijent radi lepšeg i zdravijeg okruženja. 

Vlada color

Picture 1 of 4

Please follow and like us:

error: Content is protected !!